• BIJ SPOED 06-46403104
Kantoor
Centrum Haarlem

Na jaren werkzaam te zijn geweest op twee strafrechtkantoren is mr. A.L. Louwerse vanaf 1 januari 2017 haar eigen advocatenkantoor gestart in het prachtige pand aan de Zijlstraat 47. Dit voormalig bankgebouw is in 1920 opgeleverd en thans een rijksmonument. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Haarlem op loopafstand van de rechtbank, het politiebureau en station.

Kosten

Indien u wordt aangehouden, heeft u recht op bijstand van een advocaat. Deze bijstand is gratis. De bijstand is eveneens gratis  indien u vastzit als verdachte van een strafzaak. Ook als u niet vastzit, kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, indien u onder een bepaalde inkomensgrens en vermogensgrens valt. U behoeft dan alleen een eigen bijdrage te betalen. De overige kosten van rechtsbijstand worden dan vergoed. De voorwaarden voor gesubsidieerde rechtsbijstand zijn te vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Voor minderjarige verdachten geldt dat de bijstand (bij aanhouding en zitting) altijd gratis is.

Advocatenkantoor Louwerse werkt op basis van High Trust met de Raad voor Rechtsbijstand.

Indien u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt dan zal op betalende wijze bijgestaan worden tegen een vooraf afgesproken uurtarief. In sommige zaken is het ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden treft u hier aan.

Download Algemene Voorwaarden

Klachtenregeling

Het kantoor beschikt over een klachtenregeling. Informatie omtrent de klachtenregeling treft u hier aan.

Download Klachtenregeling